Onderwijstraineeship

logo

Bildung voor Docenten: meld je aan!

Uitgelicht op: 13-12-2017 om 16:56 in: Overig
Bildung voor Docenten: meld je aan!

Bildung voor Docenten

Oud-Eerst De Klasser (tranche VII) Lisanne de Berg is vorig jaar tijdens EDK het traject Bildung voor Docenten gestart. Dit heeft een vervolg gekregen: vanaf 7 februari 2018 start De Bildung Academie een nieuw traject Bildung voor Docenten. 

Na een succesvolle pilot in september en oktober start De Bildung Academie vanaf 7 februari 2018 een nieuw traject Bildung voor Docenten, een zevendaags open professionaliseringstraject voor alle docenten uit het vo, mbo, hbo en wo. In het programma staan persoonlijke en maatschappelijke vorming van de docent en de leerlingen centraal. Vanuit de drie pijlers inspiratie, bewustwording en doen, gaat de docent via verschillende werkvormen het experiment aan in de eigen onderwijspraktijk en wordt tijdens het programma toegewerkt naar een afsluitend materialisatie-evenement.

Wil je meedoen?

Meld je dan aan via de website: http://debildungacademie.nl/docenten/. Je kunt je tot 8 januari 2018 aanmelden hiervoor! Om het traject wederom tot een succes te maken, zijn ze op zoek naar een groep enthousiaste docenten die zich voor Bildung voor Docenten willen aanmelden.

Bekijk ook het promotiefilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=1-P20rkiW88